Ecofarm Solar gotic, o folie

Solar gotic, o folie

5,381.007,493.00

EcoFarm vă propune o varietate de produse accesibile și ecologice.

Dacă la moment sunteți în căutarea unui solar gotic (o folie), noi vă putem ajuta și vă garantăm calitatea acestui produs.

Mai mult detalii despre solar, găsiți în descrierea de mai jos:

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,

Solarile gotice au fost concepute plecând de la structura clasică de solar tip tunel căreia i s-a proiectat mai mult spațiu interior pe verticală. Dotate cu accesoriile de palisare potrivite, solariile gotice oferă un randament superior pe metrul pătrat de sol cultivat în solar, comparat cu solariile tip tunel.

Dimensiuni
Lățime: 9,10 m;
Lungime: 10 – 100 m;
Înălțime la coama: 4,05 m;
Înălțime la tiranti: 2,35 m;
Distanța dintre arce: 2,5 m.

Structura:
Structura metalică este realizată din oțel galvanizat cu diametrul de 60 mm. Zincarea Sendzimir Z275, oțelul E260 oferă garanția calității și durabilității acestor structuri. Arcele sunt conectate prin 5 profile transversale de 28 mm. Pentru prinderea firelor de susținere a legume, arcele sunt prevăzute, standard, cu tiranți (diametru 28 mm). Fixare la sol prin cuzineți de beton.

Acoperire:
Întreaga suprafață a solarului este acoperită cu folie triplustratificată de 200 μm, cu etanșare în profile zincate cu PVC. Folia este termică și are următoarele proprietăți:

  • rezistență UV (ultraviolete);
  • EVA (elongație 600%);
  • strat exterior anti-praf;
  • transparență 90%;
  • difuzie 25%;
  • strat interior anti-condens;
  • grosime 0,20 mm;
  • garanție de 45 de luni și durata de viață de 72 de luni (6 ani).

Acces și ventilare:
Ușa simplă batantă (care se închide singură) de acces pietonal pe structură de oțel galvanizat cu rol de ventilare și acces. Deschidere laterală manuală pe ambele părți ale solarului.

Mai multe produse EcoFarm puteți găsi AICI.

Trebuie de menționat faptul că, de multe ori ne dorim să pornim o afacere, însă nu avem bani. Din acest motiv, EcoFarm a adunat într-un articol câteva surse de finanțare la care puteți apela pentru a pune pe picioare o afacere în spații protejate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

9x30m, 9x50m, 10x30m, 10x50m