Ecofarm Cub de cocos pentru răsaduri (10x10x5 cm)

Cub de cocos pentru răsaduri (10x10x5 cm)

0.50

Un cub de nucă de cocos spălat este destinat pentru plantarea semințelor a diferitor plante.

Nivelul optim de aciditate (5.5-6.8 pH), umiditatea excelentă și permeabilitatea aerului creează condiții ideale pentru germinarea culturilor decorative și agricole.

Categorie: Etichetă:

Un cub de nucă de cocos spălat este destinat pentru plantarea semințelor a diferitor plante. Nivelul optim de aciditate (5.5-6.8 pH), umiditatea excelentă și permeabilitatea aerului creează condiții ideale pentru germinarea culturilor decorative și agricole.

Cubul de nucă de cocos cu răsadurile gata crescute este transplantat pe sacul de cocos.

Substratul de nucă de cocos este realizat din chipsuri de cocos reciclate. Coaja nucii este curățită de fibre, iar apoi se macină foarte bine. Mai târziu, acest material este supus compresiei și se obține o mică brichetă rotundă cu un grad ridicat de purificare.

În multe țări ale lumii, substratul de nucă de cocos a devenit principalul mod de a îmbunătăți calitatea solurilor fertile. De asemenea, se utilizează ca amestec pentru plantare sau ca îngrășământ adăugat direct în sol. Acest produs este foarte popular în rândul agricultorilor care se ocupă cu creșterea legumelor și fructelor ecologic curate.

Caracteristici:

Greutate, kg0.07
ProducătorRiococo
Mărime (uscat)10X10X1 cm
Mărime (umed)10x10x5 cm